بخش های شرکت مروارید قروق

پرورش

  • داشتن حداکثر راندمان رشد و FCR
  • استفاده از آب دریا (دریای خزر) به منظور افزایش کیفیت پرورش به همراه آب تامین شده از چاه و رودخانه به منظور کنترل دمای آب.
  • تشخیص جنسیت ماهی دو ساله با استفاده از دستگاه سونوگرافی به روش غیر تهاجمی
  • بررسی برنامه ریزی شده مراحل رشد به منظور کنترل رشد…….

تکثیر

  • انتخاب بهینه ماهی
  • تولید مثل با استفاده از روش های جدید
  • استفاده از غذای زنده و مکمل های مناسب برای بازدهی مطلوب

حصپ

  • کد HACCPP
  • رعایت پروتکل های بهداشت جهانی
  • تحت نظارت جهانی دامپزشکی

بخش فرآوری

  • تولید خاویار با کیفیت بالا و دستیابی به سایزهای بزرگتر از جمله ۳.۵.
  • افزایش تنوع بسته بندی و بسته بندی در قوطی های ۱۵ گرمی تا ۲ کیلوگرمی.
  • تولید خاویار فشرده
  • تولید ماهیان خاویاری دودی
  • تولید آزمایشی فیله و استیک
  • تلاش برای تولید چرم پوست ماهی
  • همکاری با مرکز تحقیقات فرآوری محصولات شیلاتی (UNIDO)

 بخش بازرگانی

  • بازار یابی
  • صادرات و فروش خاویار و ماهی
  • فروش ماهی و بچه ماهی در داخل کشور
  • تعامل ارتباطی با پرورش دهندگان داخلی و خارجی

 

  • اشتراک این مطلب در شبکه های اجتماعی :