بخش های شرکت مروارید قروق
- تاریخ انتشار : 1402/02/10
- دسته بندی : خاویار
- نظرات :
پرورش
- داشتن حداکثر راندمان رشد و FCR
- استفاده از آب دریا (دریای خزر) به منظور افزایش کیفیت پرورش به همراه آب تامین شده از چاه و رودخانه به منظور کنترل دمای آب.
- تشخیص جنسیت ماهی دو ساله با استفاده از دستگاه سونوگرافی به روش غیر تهاجمی
- بررسی برنامه ریزی شده مراحل رشد به منظور کنترل رشد…….
تکثیر
- انتخاب بهینه ماهی
- تولید مثل با استفاده از روش های جدید
- استفاده از غذای زنده و مکمل های مناسب برای بازدهی مطلوب
حصپ
- کد HACCPP
- رعایت پروتکل های بهداشت جهانی
- تحت نظارت جهانی دامپزشکی
بخش فرآوری
- تولید خاویار با کیفیت بالا و دستیابی به سایزهای بزرگتر از جمله ۳.۵.
- افزایش تنوع بسته بندی و بسته بندی در قوطی های ۱۵ گرمی تا ۲ کیلوگرمی.
- تولید خاویار فشرده
- تولید ماهیان خاویاری دودی
- تولید آزمایشی فیله و استیک
- تلاش برای تولید چرم پوست ماهی
- همکاری با مرکز تحقیقات فرآوری محصولات شیلاتی (UNIDO)
بخش بازرگانی
- بازار یابی
- صادرات و فروش خاویار و ماهی
- فروش ماهی و بچه ماهی در داخل کشور
- تعامل ارتباطی با پرورش دهندگان داخلی و خارجی